ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

بازگشت ناو هواپیمابر لینکلن بعد از ۲۹۵ روز پرسه در منطقه به آمریکا

ناو هواپیمابر «یو. اِس. اِس. آبراهام لینکلن» بعد از ۲۹۵ روز مأموریت نزدیکی آب‌های جنوبی ایران، روز دوشنبه (به وقت محلی) به ایالات متحده بازگشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناو هواپیمابر لینکلن، که طولانی‌ترین مدت استقرار از زمان جنگ سرد را تجربه کرد، به بندر «کورونادو» در کالیفرنیا بازگشت.

 

ناو هواپیمابر «یو. اِس. اِس. آبراهام لینکلن» بعد از ۲۹۵ روز مأموریت نزدیکی آب‌های جنوبی ایران، روز دوشنبه (به وقت محلی) به ایالات متحده بازگشت.

 

ناو لینکلن که در آوریل ۲۰۱۹ اسکله ویرجینیا را ترک کرد، قرار بود در ماه اکتبر به آمریکا بازگردد، اما وزارت دفاع این کشور به بهانه افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا و در راستای کارزار فشار حداکثری علیه ایران، این ناو را در نزدیکی آب‌های دریای عمان نگه داشته بود.

 

به نوشته وبگاه «دیلی‌میل» استقرار ده ماهه این ناو، طولانی‌ترین مدت زمان استقرار آن از زمان جنگ سرد با شوروی سابق است.

 

سه هزار خدمه نظامی ناو لینکلن که از این ماجراجویی وزارت دفاع آمریکا علیه ایران خسته و فرسوده شده بودند، بعد از بازگشت به بندر کورونادو در ایالت کالیفرنیا، مورد استقبال خانواده‌های نگران خود قرار گرفتند.

 

برخی از آن‌ها حتی فرزندان نوزاد خود را برای اولین بار دیدند.

 

در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی بود این ناو را برای افزایش فشار‌ها به ایران، به آب‌های خلیج فارس اعزام کرده و از تنگه هرمز عبور کرده است، اما دیلی‌میل می‌نویسد ناو لینکلن به مدت ۲۲۲ روز در شمال دریای عرب و نزدیکی خلیج عمان مستقر بود.

 

این ناو در زمان حضور در منطقه با دو حادثه روبرو شد. در اولین مورد یکی از نظامیان آمریکایی مستقر روی این ناو به دریا سقوط کرد. بعد از چند روز عملیات جست‌وجو اعلام شد که او جانش را از دست داده است. در حادثه دیگری هم یک هواپیمای اطلاعات و شناسایی «هاوکی» هنگام فرود روی عرشه از مسیر منحرف شد و با دو هواپیمای دیگر برخورد کرد و به آن‌ها آسیب رساند. دو جنگنده دیگر هم به دلیل برخورد قطعات ناشی از این تصادف آسیب دیدند.

منبع: فارس

ارسال نظر